Evo u čemu će se voziti Putin kada stigne u Beograd

Više slika

Više slika

Vladimir Putin 17.01.2019. stiže u Beograd, a sa sobom donosi i specijalno blindirano vozilo...

Reč je o Aurus Senat automobilu koji dolazi is serije Kortezh i koji je zaista fenomenalan. Kortezh je ekskluzivna, blindirana limuzina koja je kreirana isključivo za potrebe predsednika Putina.  Ovaj automobil trenutno važi za najbolju predsedničku limuzinu na svetu, a pošto je reč o blindiranom vozilu, ovaj automobil je sudeći po kreatorima otporan na sve projektile, pa čak i bombe, što ga čini idelanim predsedničkim vozilom. Takođe može da izdrži i potapanje u vodu, tako da putnici mogu da izdrže u iznenadnim situacijama kada vozilo sleti u reku ili jezero.

Drugi detalji koji su vezani za ovaj automobil se strogo drže u tajnosti, jer Putin ne želi da niko zna mnogo informacija o vozuilu koje treba da mu zaštiti život. Ono što je potvrđeno od strane ruske vlade jeste da će se Kortezh od sledeće godine masvino prozivoditi, kako bi i drugi državnici imali vrhunsku zaštitu. Proizvodnja počinje u istočnom ruskom regionu Tatarstanu, a prva vozila će sa proizvodne linije sići 2020.

Pogledajte galeriju ako želite da vidite kako izgleda PUTINOMOBIL.

V.P.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group