Evo šta Džej Leno misli o Ford Mach E modelu

Poznati TV voditelj je dobio priliku da testira ovo vozilo i evo koji su njegovi utisci...

Fordov potpuno električni Mustang Mach-E GT konačno je predstavljen u Evropi, gde će se naći u prodaji krajem 2021. Prema izveštajima, u ovoj klasi ništa ne ubrzava brže od Mach-E GT-a.

 „Novi Mustang Mach-E GT pokazuje kako u potpunosti izgledaju potpuno električne performanse. Naše inicijative za punjenje znače da kupci Mustang Mach-E mogu uživati u električnom iskustvu vožnje Mustanga sa znanjem da se mogu brzo i lako napuniti širom Evrope “, rekao je šef Forda, Stjuart Rovlej.

Mach-E GT karakteriše dvomotorni pogonski sklop koji isporučuje 458 ks i 830 Nm obrtnog momenta. Za ubrzanje od 0-100 km / h, potrebno je 3,7 sekundi, što je izuzetno brzo za ovu klasu vozila. Zahvaljujući svojoj standardnoj bateriji proširenog dometa od 88 kWh, Mach-E GT omogućava električni domet do 500 km sa jednim punjenjem.

Džej Leno, zamolio je ljude iz Forda da mu omoguće da vidi ovaj automobil i da ga prtikaže u svojoj emisiji, što su oni i uradili, ali mu nažalost nisu dozvolili da autombil još uvek vozi na ulici. Ipak, Leno je rekao da mu se sviđa dizajn automobila i da ga jako privlače performanase.

„Voleo bih da sednem u ovo čudo i da stisnem papuču gasa do kraja, samo da vidim kako ubrzava i kako se kreće, ali izgleda da ću morati još da sačekam“, šaljivo je rekao Leno.

U video klipu ispod možete videti čitavu emisiju i pogledati sve detalje vezane za ovaj novi električni auto.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group