Evo koji će se motor nalaziti u novom Renault Captur modelu

Agregat koji će se nalaziti u ovom vozilu biće uparen sa dodatnim električnim motorom...

Ako ste želeli prelepi dizajn novog Megana u malo većoj i komfornijoj varijanti koja može da vas preveze preko prepreka na putu, onda je novi Captur savršeni izbor za vas. Dizajn novog Captura je zaista fenomenalan i inspiraciju najviše vuče iz nove linije Renault vozila, što znači da ga krasi prelepa prednja maska, ogromni Renault znak i fenomenalni i sportski LED farovi koji poseduju izdvojena i sportska dnevna svetla.

U svim varijantama, Captur dolazi sa sjajno-crnim krovom, dok se druga boja automobila može birati po želji. Sportski dizajn čini da ovaj SUV deluje veoma privlačno, a dodatna ojačanja koja se nalaze ispod branika i bankina jasno pokazuju da je reč o vozilu koje se može voziti van drumova i koje može izdržati i agresivniju vožnju.

Iako je na premijeri Captura otkriveno da će agregat u ovom vozilu biti 1.6 litarski benzinski motor, sada je potvrđeno da će on biti uparen i sa dodatnim elektro motorom. Benzinski agregat proizvodiće snagu od 90 KS, dok će električni motor posedovati snagu od 70 KS, što omgućava Capturu da stvori ukupnu snagu od 160 KS.

Još jedna dodatna funkcija koja će oduševiti sve vozača jeste da će tokom vožnje moći da se koristi samo električni motor, bez upotrebe benzinskog, što će smanjiti potrošnju i zagađivanje. Sa napunjenom baterijom, sekundarni motor će omogućiti da sa jednim punjenjem pređete 50 kilometara dok se krećete maksimalnom brzinom od 140 km/h.

To znači da će Captur biti savršeno gradsko vozilo, ali i da će vozačima obezbediti da minimalno troše gorivo i da se u većini slučajeva oslanjaju na električnu snagu ovog vozila.

Ovakvi kombinovani agregati uskoro će postati i standard u Renault kompaniji, tako da će ubrzo svi automobili imati ove elektro mogućnosti.

Foto: Motor1.com

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group