Evo kako izgleda najluksuzniji privatni avion na svetu

Više slika

Više slika

Britanski brend privatne avijacije, Acropolis Aviation, predstavio je enterijer prvog Airbus ACj320neo, koji definitivno ima brojne sličnosti sa luksuznim penthaus apartmanom koji dolazi sa vrhunskim pogodnostima…

Ova kompanija je prvi operater Airbus ACJ320neo, odnosno modifikovane verzije regularnog Airbus 320neo, koji je kreiran za svetsku super elitu. I dok avion poseduje isto telo i školjku kao njegov prethodnik, on je dobio novi motor i aerodinamične elemente na krilima, koji mu poboljšavaju prelazni opseg i efikasnost u potrošnji goriva. Novi Airbus model ima prelazni opseg od 9.650 kilometara, što njegovim putnicima daje priliku da posećuju sve veće gradove sveta bez potrebe za pauzom.

U prodaji pod Airbus Corporate Jet imenom, enterijer novog ACJ320neo modela zamenio je regularnu postavku sedišta u jednom redu, sa bespoke privatnom kabinom. Acropolis Aviation je svoj prvi Airbus ACJ320neo avion dobio prošle godine, a nakon isporuke, avion je poslat u Švajcarsku radi instalacije specijalnog enterijera.

ACJ320neo košta 110 miliona dolara i nudi daleko više prostora u kabini, u odnosu na uobičajene luksuzne avione. Avion koji je predstavila Acropolis Aviation kompanija sadrži master spavaću sobu sa privatnim kupatilom, koje je prema navodima najveće ikada predstavljeno u sklopu Airbus aviona. Pored toga, novi model je dobio ložu, trpezarijski prostor i kuhinju punih dimenzija.

Prema izjavi kompanije, avion nudi dovoljno prostora za spavanje za 17 putnika, odnosno devetnaest ukoliko se radi o prostoru za sedenje. “Apsolutno smo očarani visokim kvalitetom izrade koji je investiran u kreaciju ovog aviona, otkako je on stigao u naš posed početkom prošle godine. On je nešto zaista posebno, što će postaviti nove standarde kada se radi o komforu i dobrostanju unutar VIP čarter tržita”, izjavio je izvršni direktor kompanije, Džonatan Busfild.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group