Evo gde se nalaze sve saobraćajne kamere u Beogradu


Mnogi od vas se žale da su ih snimile kamere koje beleže prekoračenje brzine, prolazak na crveno svetlo ili vožnju žutom trakom...

Saobraćajne kamere prave mnogo problema vozačima i mnogi se žale kako im raznorazne kazne stižu na kućnu adresu. U pitanju su prekršaji koji se tiču brzine, prolaženja kroz crveno svetlo i vožnja žutom trakom. Naravno, ovo su prekršaji koji se ne smeju tolerisati i drago nam je što postoje kamere koje prate nesavesne vozače koji ugrožavaju sebe i druge. Ipak, isto tako smo svesni da neki vozači ne mogu platiti kazne koje se kreću od 6000 dinara pa na više i da ne žele da izgube vozačke dozvole.

Zbog toga smo odlučili da vam damo lokaciju svih saobraćajnih kamera. Kao što ćete sami videti, kamere su dobro postavljene po čitavom gradu, tako da vam je najbezbednije i najjeftinije da poštujete saobraćajne propise i da se ne trudite da budete brži od drugih.

Da vas podsetimo, brzina u graskoj zoni je ograničena na 50 km/h, zabranjeno je prolaženje na žuto i crveno svetlo, a žutom trakom mogu voziti samo taksi vozila i vozila javnog saobraćaja.

Lokacije kamera gde se kontroliše vožnja žutom trakom

Brankov most(sa obe strane)
Bulevar Despota stefana (kod Ul. Jovana Avakumovića)
Bulevar vojvode Mišića (ulaz u Sajam)

Lokacije kamera gde se kontroliše prolazak na crveno svetlo

Tošin Bunar - Zagrebački put
Bulevar Nikole Tesle - Trešnjin cvet
Bulevar Mihajla Pupina – Ušće
Trg Nikole Pašića (Dečanska) - Vlajkovićeva

Lokacije kamera za kontrolu  prekoračenja brzine

Bulevar Nikole Tesle – Ušće
Bulevar Mihajla Pupina - Palata Srbija
Jurija Gagarina - Žrtava antifašističke borbe
Omladinskih brigada - Jurija Gagarina
Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Botićeva

Foto: The Speed Camera Scam

Izvor: http://www.registracija-vozila.rs

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group