Emil Frey Auto Centar i AVIS

Više slika

Više slika

Novo partnerstvo garantuje najinteligentniju ponudu luksuznih vozila...

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, isporučio je kompaniji AVIS flotu od 60 Mercedes-Benz putničkih vozila koji uključuju gradske modele A-Klasu i B-Klasu i najinteligentniji automobil na svetu E-Klasu.

Kompanija AVIS ima dugu istoriju inovacija u rent a car industriji i jedan je od najvećih svetskih brendova za lojalnost potrošača, uz posvećenost unapređenju udobnosti i izvanrednoj usluzi. U skladu sa tim načelima saradnjom Emil Frey Auto Centar-a i kompanije AVIS-a predstavljena je jedinstvena ponuda luksuznih vozila na tržištu u Srbiji. Ponuda je dodatno obogaćena potpisivanjem sporazuma na regionalnom nivou kojim su Mercedes-Benz vozila jedini predstavnik premium sektora u ponudi kompanije AVIS.

Mercedes-Benz limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, pokretačkog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera. E-Klasa donosi mnogobrojne tehnološke inovacije. One omogućavaju, između ostalog, novi nivo udobne i bezbedne vožnje, kao i nove mogućnosti pomoći vozaču. Vozila su opremljena kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju potpuno iskustvo u vožnji.

Kompaktni modeli A-Klase i B-Klase dolaze sa sjajnom standardnom opremom koja obuhvata sistem za prepoznavanje zamora vozača - ATTENTION ASSIST, vazdušni jastuk za vozača i suvozača, vazdušni jastuk za kolena vozača, električne podizače prozora, LED dnevna svetla, manuelni menjač sa šest stepeni prenosa i Audio 20 sistem za zabavu sa USB ulazom i Bluetooth interfejsom. B-Klase nudi obilje prostora za putnike i prtljag. Materijali visokog kvaliteta i površine vrhunske završne obrade, fini detalji, savršena izrada i bogatstvo prostora – unutrašnjost ovih modela postavljaju nove standarde u segmentu kompaktnih vozila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group