Električna konverzija klasičnog Mercedes modela

Više slika

Više slika

Everrati Automotive Limited, poznat kao lider u transformaciji automobilskih ikona putem integracije naprednih električnih pogonskih sklopova, danas je predstavio svoje najnovije delo: elektrifikovani Mercedes-Benz SL W113 'Pagoda'...

Mercedes-Benz SL 'Pagoda', proslavljen kao jedan od najlepših i najinteresantnijih automobila u svetu kolekcionara svih vremena, bio je izbor brojnih poznatih ličnosti od svog prvog pojavljivanja 1963. godine. Sada, Everrati predstavlja ovaj model u potpuno novom svetlu, pretvarajući ga u ultimativni dvosed bez emisija, kombinujući luksuz i održivost. Automobil je ručno izrađen i detaljno restauriran od strane specijalista iz Mercedes-Benza, Hilton & Moss, i opremljen je vrhunskim električnim pogonskim sklopom razvijenim od strane Everrati kompanije.

Pored debija elektrifikovanog SL 'Pagoda', Everrati je na Monaco Yacht Showu predstavio i svoj nulti emisioni Land Rover Series IIA, koji je korišćen za prevoz VIP gostiju, kao i saradnju sa dizajnerima jahti Bannenberg & Rowell i brokerima Edmiston na projektu Defender Shore Tender Edition.

Generalni direktor Everrati brenda, Džastin Lani, istakao je značaj ovog događaja, naglašavajući kako ova restauracija i elektrifikacija čuvenog Mercedes-Benz SL 'Pagoda' odražava revoluciju u potražnji za luksuznim održivim vozilima koja zadržavaju bezvremenski dizajn i ikonički karakter.

Everrati se specijalizovao za elektrifikaciju raznih modela, uključujući Porsche 911, Land Rover Series i Defender, te sada i Mercedes-Benz W113 SL 'Pagoda', kombinujući nulti emisionu vožnju, poboljšane performanse i očuvan klasičan dizajn.

Ova prezentacija inovativnog pristupa u automobilskoj industriji nije samo pokazala kako se istorija može spojiti sa budućnošću, već je istakla i predanost ove kompanije očuvanju i transformaciji automobilskih remek-dela u održive ikone savremenog doba.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group