E klasa - stari protiv novog

Posle duge kampanje koja je pratila pojavljivanje novog modela, Mercedes je konačno otkrio novu E klasu ove nedelje na sajmu u Detroitu...

 

Za neke ovaj automobil izgleda kao smanjena S klasa, za druge prerasla C klasa. Možete tvrditi i da je W213 2017 E klasa evolucija osvežene verzije odlazećeg modela W212. 

Ako pogledate prednju masku videćete jasne sličnosti. Prednji branik je naslednik branika opcionog sportskog kita za W212. U poređenju sa standardnim branikom, novi je agresivniji i jednostavniji. 

Isto važi i za rešetku, koja ima jednostavnije linije, ali naglašenije, barem standardna verzija. Sportska varijanta sa logoom u sredini se ne razlikuje previše od stare. 

Na oba modela vrata su dosta visoko, sa niskim prozorima, ali stariji model maskira ovo sa linijom prema farovima. 

Enterijer je ono što ih u potpunosti razdvaja, pošto izgleda godinama ispred prošle generacije. Nema oštrih linija, pošto je novi model prihvatio linije S klase i izgleda daleko udobnije. Umesto malog navigacionog ekrana, tu su dva velika displeja, koja su preuzela ulogu instrument klastera. Izgleda da je analognim satovima odzvonilo kod Mercedesa. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group