Dve žene Wrangler modelom omogućile bekstvo robijašu

Jedan australiski robijaš uspeo je da pobegne iz vozila za transport zatvorenika nakon što se u njega više puta zakucao Jeep Wrangler...

Kamera sa kontrolne table snimila je incident i možemo videti beli Wrangler kako se zakucava u zadnji deo Camry modela na jednoj raskrsnici. Ovaj udarac izazvao je velika oštećenja ba zadnjem delu vozila koje je transprotovalo zatvorenika, ali je se vozač Jeep terenca nije zaustavio na njemu, već je nastavio da ga udara, na kraju ga potpuno izbacivši sa puta.

Posle filmske svene, dvadeset i osam godina star zatvorenik, Kejn Kvin, bio je u mogućnosti da pobegne iz Toyota automobila i uleti u Jeep model za čijim je volanom bila Lila Rouzmeri Valto, istih godina, sa kojom je pobegao sa lica mesta.

Oko sat vremena nakon ovog savršenog bekstva, policija je pronašla zapaljeni Jeep model, napušten u obližnjem predgrađu. Čitavo bekstvo nije trajalo predugo, jer su organi reda kasnije istog dana, uspeli da pronađu muškarca i dve žene koje su mu pomogle da pobegne iz kuće u Kamberi.

Kvin je optužen za bekstvo iz pritvora, dok će Valtova snositi posledive zbog napada na zaposlene u zatvorskoj službi, opasne vožnje, krađe automobila i uništavanje imovine. Tokom ove akcije izbavljanja zatvorenika iz zatvorskog transporta niko od učesnika u saobraćaju nije povređen, pa ni dva policajca koja su se nalazila u Camry automobilu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group