Dva modela kompanije Tesla ukrstila rogove u honkonškom tunelu

Incident u kome je su nasilje jedan nad drugim primenili modeli kompanije Tesla nedavno je snimljen unutar jednog tunela u Hong Kongu i možemo videti model Y koji se sudario sa betonom i skrenuo direktno ka Model S automobilu koji se kretao u suprotnom smeru...

Snimak incidenta, koji se dogodio dvanaestog ovog meseca, oko jedan izjutra, postavljen je na youtube platfomi i Facebook društvenoj mreži. Lokalni mediji prenose da se sudar dogodio u Hung Hom Kros Harbur tunelu, između Kovlona i ostrva Hong Kong.

Sudar je izazvao vozač crnog Tesla Model Y automobila koji je ulazio u tunel. Njegov vozač kako deluje, nije primetio da postoji sužavanje na putu, sa ivičnjakom koji se širi sa jednog od zidova i putuje duž ostatka tunela.

Krosover je udario gumom u ivičnjak koji ga je poslao naglo udesno i u nadolazeći saobraćaj. Veoma je teško reći šta se tačno dešavalo unutar vozila, ali kako stvari stoje vozač Y automobila je ubrzao u suprotnu traku, što sugeriše da je najverovatnije zamenio papučicu gasa za kočnicu.

Ovo je poslalo Model Y direktno na srebrni Model S ne ostavljajući vozaču sedan automobila gotovo ni sekunde da odreaguje niti pokuša da se skloni bilo gde, iako mesta za to baš i nema previše, što je dovelo do neminovnog čeonog sudara. Fotografije nakon udesa predstavljaju prilično ozbiljnu štetu na oba modela, sa aktiviranim vazdušnim jastucima, zgužvanim haubama i oba prednja branika potpuno smrskanim.

Lokalni izvori navode da je u ovom incidentu povređeno troje ljudi, koji su završili u bolnici, uključujući oba vozača električnih modela i jednog putnika. Treći automobil u međuvremenu, koji se kretao odmah iza srebrnog Tesla modela takođe je pretrpeo značajna oštećenja jer nije bio u mogućnosti da zakoči na vreme.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group