Ducati predstavlja električne bicikle na preklapanje

Italijanski proizvođač motocikala dodao je još električnih bicikala u svoju brzo rastuću liniju...

Poslednja ponuda brenda Ducati dolazi u obliku tri nova sklopiva e-bicikla. Prvi je Urban-E  prelepi električni bicikl koji je dizajniran uz pomoć poznate italijanske dizajnerske kompanije ItalDesign Giugiaro. E-bicikl je opremljen integrisanim LED farovima, LCD ekranom integrisanim u upravljač, psoebnom viljuškom i gumama debljine 20 ”k 4” sa Kevlar navojem otpornim na probijanje. Napajanje bicikla je baterija od 378Wh koja je integrisana u lučno oblikovani okvir napravljen od aluminijuma koji se može saviti vrlo lako.

Sledeći je SCR-E sklopivi bicikl koji je opremljen većim gumama i deo je asortimana marke Scrambler. Dodatak velikih guma čini ga savršenim za one koji žele da voze po šljunku, zemlji i pesku, uz uobičajenu gradsku vožnju.  Akumulator od 375Wh takođe je smešten u aluminijumskom okviru i pruža mu domet od 43 kilometra uz samo jedno punjenje.

Ducati SCR-E Sport je treći model i dodaje i dobija gume i točkove koji su kreirani za brzinu i trkanje. Takođe dobija veću bateriju od 470Wh što mu omogućava domet od skoro 100 kilometara.

To su sve informacije koje imamo do sada. SCR-E i SCR-E Sport će se pojaviti na tržištu ovog leta, dok Urban-E treba da bude predstavljen u oktobru, a o cenama nema reči.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group