Dubai dobija novo policijsko vozilo

Dubai uvrstio Teslin Cybertruck kao novo policijsko vozilo

Stiže još jedan retki i skupoceni automobil na ulice poznatog grada...

Dubai je poznat po svom bogatstvu, raskošnom životu, ali i bogatim milijarderima koji svoje utočište pronalaze u ovom pešćanom gradu pored mora. Dubai je takođe svetu poznat i po svojoj policijskoj floti u kojoj se nalaze najbrži i najskuplji superautomobili poput Ferrarija, Lamborghinija, McLarena, Bugattija i mnogih drugih.

Međutim, sada je policija Dubaija odlučila da dodatno unapredi svoju flotu i da u nju uvrsti i novi Cybertruck kompanije Tesla.

Ovaj automobil podigao je mnogo prašine i stvorio pravu pometnju u auto industirij i iako mnogi kažu da je ružan, policijska snaga Dubaija kaže da će ovaj auto biti odličan dodatak njihovoj floti jer će se koristiti kao oklopno vozilo koje je izdržljivo, ali i neverovatno brzo, što će omogučiti lakše hvatanje i onesposobljavanje kriminalaca.

Cybertuck je nekoliko dana od svog premijernog predstavljanja poručen u više od 200.000 kopija, a Elon Mask, direktor Tesla kompanije, tvrdi da će ovo vozilo zadovoljiti sve one koji tragaju za snažnim, izdržljivim i otpornim vozilom koje prelazi sve prepreke. Policijska verzija sadržaće posebna sedišta za zatvorenike, kao i dodatno ojačana stakla i svetlosne i zvučne signale koji će svima do znanja staviti da je reč o vozilu Dubai policije.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group