Dostavni kamion samleo Lamborghini i Bentley

Do sada smo objavljivali brojne priče o ljudima i potcenjivanju moći njihovih snažnih automobila, precenjivanju ličnih veština i uništavanju predivnih modela...

Ponekada, doduše, vlasnici superautomobila zapravo nisu krivi, kao što je bio slučaj sa ovim incidentom u kome vozila visokih performansi zapravo nisu uradila apsolutno ništa. Scena incidenta deluje veoma tužno i nastala je na prilazu vlasnikove kuće u Beverli Hilsu, gde možemo videti specijalno prilagođeni Lamborghini Aventador i Bentley - za koji se smatra da je Continental, ali je toliko spljeskan da je gotovo nemoguće tvrditi sa sigurnoću – potpuno uništene i slupane od strane kamiona koji ih je pregazio.

Šlep služba zadužena za odnošenje ovih ruina, postavila je fotografije sa lica mesta i izjavila da je vlasnik zamolio da ostane anoniman. U Facebook postu vezanom za nesreću, kompanija je napisala da je Aventador vredan milion dolara, dok kuća u koju je kamion uleteo dolazi sa cenom od osam cifara.

Ne postoji previše javno dostupnih detalja vezanih za incident, ali je prema navodima, kamion potpuno natovaren izgubio kočnice, ulećući ovom čoveku u kuću. Ovo objašnjava zbog čega su oba automobila potpuno uništena. Zajedno sa Lamborghini i Bentley modelima, Mercedes-Maybach jedinica takođe je oštećena tokom ovog incidenta. Ovo je očigledno bio samo blaži udarac, jer je on u prilično netaknutom stanju bio dovoljno očuvan kako bi bio izvežen iz dvorišta bez problema.

Sudeći prema šlep službi, kamion sandučar bio je zakucan ispod kućne nadstrešnice, tako da je njegovo izvlačenje bilo prilično teško i zahtevalo je snažan čekrk. Ako je verovati izuzetno i gotovo dirljivo pozitivnim komentarima, ovo je bio veoma impresivan posao. Ne moramo biti radnici osiguravajućih društava, niti zaposleni u kompanijama u kojima su proizvedeni, kako bismo zaključili da je šteta nanesena ovim modelima totalna, jer su završili zaglavljeni i smrvljeni ispod kamiona.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group