Devojčica od trinaest godina ukrala automobil roditeljima i napravila karambol

Više slika

Više slika

Kada god i gde god da se dogodi slučaj da dete ili maloletnik ukrade svojim roditeljima automobil i krene u vožnju, nastavak priče se samo u retkim slučajevima završava dobro...

Upravo se potpuna katastrofa dogodila kada je jedna trinaestogodišnja devojčica iz Kolorada ukrala vozilo svojim roditeljima i izazavala sudar sa četiri učesnika, od kojih je jedan bio i školski autobus.

Sudeći prema prema lokalnim izvorima, neimenovana devojčica krenula je od kuće sa Chevy Suburban modelom svojih roditelja u sredu ujutru i odlučila da se provoza autoputem. U pokušaju uključivanja na autoput, ona je udarila u zadnji deo Kia Optima modela na crvenom svetlu, što je oba automobila izguralo napred na raskrsnicu. Rezultat ovog sudara doveo je do toga da oba modela udare u školski autobus, dok je Suburban usput pokupio i obližnji Subaru Forester.

Sva četiri vozila pretrpela su ozbiljna oštećenja, sa Suburban modelom koji je izgubio prednji branik, Optima je ostala zgužvanog prednjeg i zadnjeg dela, dok je Forester završio sa potpuno smrskanim zadnjim delom i ostao je bez zadnjeg točka. Autobus je prošao sa razvaljenom levom stranom u koju je SUV udario i prednjim delom čiji je poklopac motora odleteo napred od siline udesa.

Na svu sreću, uprkos ekstenzivnim oštećenjima koja su sva vozila pretrpela, niko od uključenih u ovu nesreću nije ozbiljnije povređen. Svo troje vozača automobila pretrpeli su samo ogrebotine i manje povrede, dok je dvojac koji je upravljao Optima i Forester modelima za svaki slučaj prebačen u bolnicu. Devojčica je u međuvremenu izbegla bilo kakve povrede i optužena je za bahatu vožnju bez vozačke dozvole.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group