Desetine novih Corvette modela uništeno u razornom tornadu

Početkom ovog meseca, tornado je uništio Bowlin Green fabriku kompanije Chevrolet u Kentakiju, mesto u kome se rađaju vrhunski modeli Corvette linije...

Šteta je tolika da je oko 120 jedinica ovog predivnog sportaka uništeno bez mogućnosti popravke. Pre nekoliko dana pojavile su se nove fotografije na Facebook platformi sa CorvetteBlogger kanala, a na njima je moguće videti sva ova vozila ostavljena na velikom groblju, gde čekaju da budu uništena u presi.

Da stvar bude još tužnija, definitivno je još više Corvette modela od inicijalnih 120 jedinica uništeno bez mogućnosti popravljanja, jer je zvanična cifra uključila samo one koji su očigledno potpuno demolirani. Osoblje ove fabrike trenutno procenjuje stanje preostalih završenih vozila kako bi bilo provereno da li ih je moguće isporučiti, ali vlasnici kojima je trebalo da stignu sada uništeni modeli, kontaktirani su od strane lokalnih predstavništva kako bi im se isporuke bile revidirane.

Šteta koju je fabrika pretrpela dovoljno je značajna kako bi joj proizvodnja bila prepolovljena, posebno zbog odlaganja koje je nastalo zbog činjenice da automobili uništeni zbog tornada i dalje moraju biti zamenjeni.

U ranijoj izajvi datoj CorvetteBlogger sajtu, čovek za odnose sa javnošću Bowling Green fabrike, napisao je: „Možemo potvrditi da je vatra nastala kao rezultat razarajuće aktivnosti tornada u našoj fabrici 11. decembra, nanela velika oštećenja našim pogonima, uključujući krovnu konstrukciju i ulaz za zaposlene. Održavanje bezbednog radnog okruženja za naše radnike predstavlja prioritet. Upravo zbog toga, prekidamo proizvodnju u prvoj i drugoj smeni tokom sledeće nedelje, kako bi naši istrenirani timovi uspeli da vrate postrojenja u okvire standarda u kojima su operisali“.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group