DB10 nije preživeo James Bonda

Na snimanju novog Džejms Bond filma, Aston Martin DB10 je potpuno uništen...


Kreatori filma „Spectre“ uzbudili su fanove agenta 007 kada su objavili da će DB10 biti novo Bondovo vozilo. Sada su još jednom uspeli da uzdrmaju fanove kada su saopštili da je neverovatni Aston Martin DB10 potuno uništen.

Naravno, ovo uništenje je izazvano namerno, kako bi se snimile akcione scene koje su potrebne za film. Nekoliko DB10 vozila napravljeno je zbog potrebe filma i nekoliko komada je uništeno kako bi se snimile potrebne akcione scene. Ovi automobili koštali su 36,5 miliona dolara, pa nije baš sve jedno videti ove vredne automobile  u plamenu.

DB10 je najskuplji automobil koji se ikada pojavljivao u ovim filmovima i takođe je postavio rekord za broj snimljenih akcionih scena u Bond filmovima. Fanovi će imati priliku da vide neverovatne trkačke jurnjave i akcione scene koje će biti snimljene u Rimu.

Gari Povel, korinator kaskadera, rekao je: „Ovo će sigurno biti jedna od najuzbudljivijih akcionih scena u Džejms Bond franšizi. Videćete Aston Martina koji brznama od 200 km/h jurca po Rimu i uleće u Vatikan. Snimali smo čitavu noć kako bi zabeležili film od 4 sekunde.“

Džejms Bond „Spectre“ premijerno će biti prikazan 26. oktobra u Velikoj Britaniji, a nešto kasnije i u svetskim bioskopima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group