Dalje nećeš moći - Zaglavio Ferrari u uskom prolazu

Ferrari Roma je GT automobil ulaznog nivoa čuvenog italijanskog brenda, predstavljen 2019.godine…

Baziran na Ferrari Portofino automobilu, GT je dobio izobilje retro detalja i nazvan je po italijanskoj prestonici, Rimu. Ipak, poput brojnih drugih starih evropskih gradova, Rim je poznat po svojim uzanim kaldrmisanim ulicama, pa su baš zbog toga Vespe i Fiat 500 popularna prevozna sredstva ljudi koji u njima žive. Slučaj koji to dokazuje je video snimak koji se pojavio na YouTube platformi, a koji nam predstavlja Ferrari Roma zaglavljen u uskoj uličici u Italiji, između dva zida.

Nismo sigurni da li ovaj video potiče iz Rima, jer se iz naslova može samo zaključiti da je snimljen u Italiji. Ali, vrlo lako može poticati baš odatle i bilo bi pogodno kada bi to bila istina, zbog poetskog preokreta koji zaslužuje. Većina superautomobila ovih dana imaju masivne širine zbog kojih su previše veliki za većinu gradova, pa je vožnja njima kroz uske evropske ulice čista glupost.

Trio koji sačinjavaju Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej izvode ove poduhvate godinama unazad, ali moramo uzeti u obzir činjenicu da njih uvek prati ogroman tim ljudi, te da su svi njihovi potezi unapred orkestrirani. Ipak, na ovom video snimku, možemo videti da gospodin za volanom svim silama pokušava da oslobodi svog ljubimca na četiri točka, dok se do samog kraja ne vidi da je uspeo u svojoj misiji.

Na kraju, možemo sasvim sigurno reći da nije prošao bez ogrebotina!

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group