Da li je 2018 Mercedes-AMG E63 S Wagon najbolji porodični automobil

Dobrostojeći kupci, koji traže premijum porodični automobil sa izobiljem prostora i izvrsnim performansama, a u isto vreme odolevaju popularnom krosover/SUV trendu, definitivno treba da istraže Mercedes-AMG E63 S Wagon.

SUV trend osvojio je celo tržište, dok su krosover modeli odmah iza njih, stvorivši tako javno mnjenje koje teško odustaje od onoga što voli i ne prihvata promene na najbolji mogući način. Teško je reći da ćete ikada uspeti da navedete ljubitelja SUV modela da zavoli salon ili Wagon, osim ako mu ne ponudite baš ovaj automobil o kom vam danas pričamo.

Ovaj model pokreće 4.0 litarski twin-turbo V8 motor, koji proizvodi neverovatne 604 konjske snage i 850 Nm obrtnog momenta. Manja, ne-S varijanta sa druge strane, dolazi sa 563 konjske snage i 750 Nm obrtnog momenta.

Ako uzmete ovaj model, moći ćete da uživate u 4MATIC+all wheel pogonu, Drift režimu rada i devetostepenoj Speedsgift MCT automatskoj transmisiji. U isto vreme, od nula do sto ćete ubrzavati brže od Audi RS6 modela. Svi ljubitelji Mercedes brenda znaju da je to prava poslastica.

Kada imate posla sa tako impresivnim performansama, teško je odoleti zaljubljivanju do ušiju, posebno ako volite wagon modele. Ovu recenziju Mercedesa uradio je Dag Demuro, koji svakako jeste ljubitelj ovog tipa automobila, i zapravo poseduje 2012 Mercedes E63 AMG Wagon.

Ipak, za razliku od njegovog postojećeg automobila, novi E63 S Wagon nudi vam mnogo više svega. On je brži, moderniji spolja i iznutra, komforniji, nudi više tehnologije i jako je zabavan za vožnju, kako vozačima tako i njihovim saputnicima.

Na samom kraju, Demuro dao je ovom automobilu najvišu ocenu, jer je, kako on kaže, ovaj model podjednako dobar, kao i dobro poznati hibridni hiperautomobil. Više detalja o njegovom poimanju ovog Mercedes modela možete saznati u video snimku ispod teksta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group