Da li biste spasili ovaj poplavljeni Ferrari Purosangue ili biste ga pustili niz vodu?

Ovaj Ferrari Purosangue mogao bi biti jeftin za popravku, uz veliku mogućnost da troškovi popravke brzo sasvim izmaknu kontroli...

Dubai je u aprilu pogodila velika poplava, i s obzirom na veliki broj egzotičnih vozila koja se nalaze u gradu, nije iznenađujuće što su mnogi bili oštećeni u ovom neočekivanom vremenskom događaju. Ovaj Ferrari Purosangue je jedan od njih i sada traži nekoga ko će ga spasiti.

Ovaj Purosangue je stavljen na prodaju na Instagramu i u veoma je lošem stanju. Možda ga je moguće popraviti, ali to će verovatno biti izuzetno skupo i nije projekat koji bi neiskusna osoba trebala pokušati.

Ovaj upečatljivi Ferrari izgleda da je završen u boji Nero Purosangue, koja pod nekim svetlima izgleda kao tamna nijansa crne, dok iz drugih uglova ima predivan tamno ljubičasti ton. U kontrastu sa tamno ljubičastom su nekoliko svetlo žutih akcenata.

Vozila oštećena poplavom u SAD obično imaju liniju koja pokazuje dokle je voda došla. Ovaj Purosangue izgleda da nema takvu liniju, što otežava procenu koliko je voda bila duboka.

Unutrašnjost je očigledno prekrivena debelim slojem prljavštine, prašine i čađi, verovatno zato što je vozilo bilo skladišteno napolju, u pustinji, sa delimično otvorenim prozorima. Izgleda da su neki delovi unutrašnjosti uklonjeni, ali nije jasno zašto.

Kupovina vozila oštećenog poplavom poput ovog bez prethodne inspekcije je izuzetno rizična jer je često nemoguće odrediti šta sve treba popraviti bez rastavljanja automobila. Kao rezultat, samo oni koji su spremni da potroše preko šest cifara na popravku ovog Purosangue modela bi trebali da razmotre ovu opciju. Iako je rizično, moglo bi se isplatiti, posebno ako vozilo nije pretrpelo nikakva mehanička oštećenja.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group