Crveni Lamborghini Centenario Roadster je pravi italijanski jednorog

Ovaj Centenario je završen u boji Rosso Efesto i ima kabinu okupanu crnim i crvenim elementima.

Lamborghini je proizveo samo 20 primeraka modela Centenario Roadster baziranog na Aventadoru, a jedan od najupečatljivijih primeraka ide na aukciju krajem ovog meseca. Očekuje se da će biti prodat po ceni između 3 i 4 miliona evra.

Italijanski brend je predstavio Centenario u martu 2016. godine i proizveo je 20 coupe i 20 kabriolet verzija. Iako deli karbonsku jednodelnu šasiju i 6,5-litarski atmosferski V12 sa modelom Aventador, Centenario je akcentovan potpuno jedinstvenim karoserijskim delovima.

Ovaj poseban Centenario Roadster završen je u prelepom tonu Rosso Efesto, u kontrastu sa sjajnom crnom trakom koja ide preko haube, preko zadnjeg poklopca motora i do podesivog zadnjeg spojlera. Tu su i brojni delovi od karbonskih vlakana, uključujući prednji spliter, poklopac motora i ogroman zadnji difuzor koji ne bi izgledao neobično na prototipu trkačkog automobila. Prisutne su i felne od karbonskih vlakana.

Enterijer je jednako impresivan kao i eksterijer, sa mešavinom komponenti okupanih u Nero Ade i Rosso Alala boji. Na primer, sedišta su obložena crnim Alcantara materijalom sa akcentima u boji Rosso Alala. Drugi elementi obavijeni crvenom bojom uključuju delove volana, centralne konzole i ručice vrata, dok je kabina takođe prekrivena crvenim kontrastnim šavovima.

Prema aukcijskom listingu na RM Sotheby’s, ovaj italijanski superautomobil ostao je u vlasništvu svog prvobitnog vlasnika od trenutka kupovine i ima svega 71 km na odometru, iako je isporučen pre skoro šest godina. Prodaje se sa originalnim priručnikom, pumpom za gume i ključem za centralne zaključavajuće točkove.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group