Crno mu se piše: WhistlinDiesel se dočepao Tesla Cybertruck modela

Budućnost ne izgleda svetlo za Tesla Cybertruck i Ford F-150 koji će se pojaviti u novom videu "direktora uništenja"…

Vođa inženjera Tesla Cybertruck, Ves Moril, nedavno je molio ljude da poštede kamion daljnjeg mučenja. Ali, nažalost, novi post Kodija Detvilera, poznatog kao WhistlinDiesel na YouTube, pokazuje da su patnje EV modela daleko od završetka. Kao da izlaganje Cybertruck automobila agoniji nije bilo dovoljno, kontroverzni YouTuber sada je nabavio i Ford F-150, koji će podneti istu mučnu sudbinu u nadolazećem videu.

Prvi nagoveštaj sledećeg učesnika demolicijskog derbija YouTubera WhistlinDiesel zaintrigirao  je njegovih 4,2 miliona pratilaca na Instagramu prošle nedelje. Detviler, koji se naziva "direktorom uništenja", smestio se na krov Cybertruck modela, koji je sada ukrašen nekim...upitnim nalepnicama.

@whistlindieselvstiktok2

It’s about to hit the fan…

♬ original sound - Whistlindiesel

Nalepnice podsećaju na one koje se obično nalaze na vozilima za ispitivanje sudara, sa žutim i crnim grafikama. Ovaj specifičan Cybertruck nazvan je "najnesrećnijim kamionetom na svetu", budući da je WhistlinDieselov "Test Subject 001". Dodatno, crna nalepnica "Mrtav čovek koji hoda" ukrašava vrata ispod odgovarajućeg Tesla znaka, uz više upozorenja o nadolazećem snimanju.

Samo nekoliko dana kasnije, YouTuber je podelio još jedan post na Instagramu, ovaj put prikazujući srebrni Ford F-150. Ukrašen sličnim nalepnicama, nazvan je "Test Subject 002". Osim toga, Cybertruck se može videti u pozadini, što nagoveštava da će se oba rivala pojaviti u istom videu.

U postu o F-150, Kodi je primetio: "Žao mi je Ford, i ti si uključen u ovo...", uz dodatak: "Ovo se dugo priprema, nije ni smešno." Njegovi fanovi su se oduševili u komentarima, očekujući testove mučenja kroz koje će proći oba kamioneta.

Neke spekulacije govore da Cybertruck neće biti tako izdržljiv kao Ford, dok drugi kažu da će biti borba između nerđajućeg čelika (Tesla) i metala (Ford). WhistlinDiesel se pridružio komentarima, rekavši da će Tesla "zaista, zaista, zaista biti na udaru".

U drugom postu na YouTube, Kodi je spomenuo da će biti "vrlo divlje leto", pokazujući Cybertruck pored ogromnog borbenog tenka što bi moglo biti humoristička referenca na tvrdnje o otpornosti na metke EV modela. Takođe je otkrio da je Tesla kompanija ignorisala njegove poruke, dodavši da "bi to možda bilo i za njih".

Kodi je stekao reputaciju zbog svog skloništa za uništavanje različitih vrsta vozila, hvaleći se sa 7,36 miliona pretplatnika na svom glavnom YouTube kanalu. U svom prethodnom susretu sa Teslom, WhistlinDiesel stavio je ogromne točkove na Model 3, vozeći ga i normalno i naopako pre nego što ga je pustio da se otkotrlja niz brdo i sudari. Sudeći prema ranijim videima sa kamionima, Cybertruck neće ostati netaknut.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group