Čoveku u Nemačkoj preko noći lopovi očerupali parkirani BMW 3

Većina nas je potpuno sluđena kada se radi o parkiranju na javnim površinama i razmatranju mogućnosti svega što se može dogoditi našim ljubimcima preko noći, da li će ih neko udariti, izgrebati ili obiti, ali jedan vlasnik BMW modela u Nemačkoj doživeo je ono najgore što nikome ne bismo poželeli...

Ovom čoveku je BMW 3 model ostao bez nekoliko komponenti, uključujući čitav prednji deo i kontrolnu tablu, sa procenjenom štetom načinjenom na automobilu od oko 20.000 evra. Incident se dogodio u Hildenu prošle nedelje, nakon što je dvadesetrogodišnji vlasnik ostavio svoju trojku na parkingu ka kome se pruža pogled iz njegovog stana tokom noći. Rano ujutru dvoje prolaznika primetilo je da je automobil brutalno ogoljen od strane lopova i automatski pozvalo policiju.

BMW 3-Series je neprepoznatljiv jer mu nedostaje čitav prednji deo sa veznim limom hladnjakom i branikom, haubom i farovima. Lopovi su takođe skinuli i nekoliko delova sa motornog dela, ostavljajući automobil u mestu. Uglavnom, regularni lopovi targetiraju točkove ili katalizatore na parkiranim vozilima, ali u ovom slučaju, oni su imali tačno određene delove za kojima su tragali.

Ono što je najinteresantnije jeste to što se ovaj talas krađe nije završio tu već se nastavio i unutar putničke kabine ovog nesrećnog BMW modela. Automobil je ostao bez čitave kontrolne table, volana, instrument satova, ekrana informativno zabavnog sistema, šalthebla i centralne konzole, zajedno sa nekoliko tapacirunga i finiša sa vrata.

Prema svemu što možemo videti sa fotografija iz unutrašnjeg dela jasno je da se ovde radi o šestoj generaciji F30 3-Series modela, proizvdenoj negde imeđu 2012. i 2018. godine. Gledajući spisak svega onoga što nedostaje, odnosno oštećenih i ukradenih komponenti automobila, deluje da je procenjena cifra za njegovu popravku prilično tačna, čak ima još više smisla da njegov vlasnik kupi novi model nego da pokušava da popravi ovaj haos.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group