CountryTourer sa prednjim pogonom

Obnovljena Opel Insignia u verziji CountryTourer, sada je dostupna i sa pogonom na prednje točkove...

 

Ovaj karavan srednje klase može da se upariti sa novom generacijom motora 1.6 ECOTEC turbo sa direktnim ubrizgavanjem i 125 kW (170 KS) ili 2.0 turbodiesel motorom sa 120 kW (163 KS).

Tako će ljubitelji Insignije kojima se više sviđa stil karakterističan za off-road vozila sa štitnicima karoserije i poda i naglašenim blatobranima i dvostrukim izduvnim cevima (sa turbo motorom 1.6 ECOTEC sa direktnim ubrizgavanjem) kojima nužno ne treba pogon na sve točkove, moći da odaberu verziju sa samo prednjim pogonom, smanjujući tako potrošnju goriva i CO2 emisije.

InsigniaCountryTourer 2.0 CDTI uz pogon na prednje točkove, 6-stepenim ručnim menjačem i tehnologijom Start & Stop troši 4,5 litre goriva na 100 km, što je oko 20% manje od verzije sa pogonom na sve točkove. To neće pozitivno uticati samo na troškove goriva, nego i naočuvanje okoline. Naime, emisija CO2 ovog modela iznosi samo 119 g/km pa je Insignia CountryTourer 2.0 CDTI nosilac najbolje oznake energetske efikasnosti A+.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group