Corvette ZR1 - predivna mašina neverovatne opreme i karakteristika

Više slika

Više slika

Ukoliko se glasine ispostave tačnim, C8-generacija Chevrolet Corvette ZR1 model predstavljaće ubicu hiperautomobila, ali svako ko nema dovoljno strpljenja kako bi ga sačekao i želi jedan ZR1 odmah za sebe, model iz 2019. godine koji možete videti, predstavlja savršenu opciju...

Trenutno listovan na prodajnom mestu aukcijske kuće Bring A Trailer, ovaj impresivni ZR1 Convertible model dostavljen je prvi put predstavništvu Al Serra Chevrolet, u mičigenskom Grand Blanku. Ova mašina opremljena je ZTK Track Performance paketom i 3ZR Premium Equipment Group opremom, a finiširan je crnom bojom i kontrastnim Spice Red enterijerom. Prvi put, automobil je prodat sa svega 758 pređenih kilometara na odoetru, sa čistim Carfax izveštajem.

Pošto ovaj model poseduje ZTK Track Performance paket, on takođe uključuje i dvostrano podesivo zadnje krilo, karbonski prednji spliter i poklopce. Automobil dolazi sa spojlerom na donjem delu karoserije, zadnjim otvorima za vazduh i umecima kreiranim od ugljeničnih vlakana smeštenim u posebnim kućištima. On je takođe, postavljen na satenske alu točkove u grafitnom tonu, koji mere 19×10,5 napred i 20×12 na zadnjem delu, praćene Michelin Pilot Sport Cup 2 gumama dimenzija 285/30 napred i 335/25 nazad.

Svi C7 Corvette ZR1 modeli dolaze sa istim Magnetic Ride Control sistemom u standardnoj ponudi i ZTK paketom, koji dodaje Performance Ride i Handling Suspension vrste vešanja, opremljene nešto čvršćim prednjim i zadnjim oprugama. U međuvremenu, 3ZR Premium Equipment Group paket za enterijer, dodaje detalje od ugljeničnih vlakana, antilop i mirkofiber akcente, Bose premijum audio sistem, sedišta finiširana Spice Red kožom i opremljena grejačima, ventilacijom i elektronskim mehanizmom podešavanja.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group