Corvette na Islandu?

Da ste u poseti Islandu, kakve automobile biste očekivali da srećete na ulici?

 

Škoda Octavia je najpopularniji automobil, sa udelom u tržištu od nešto manje od 5%. Prodato je 686 primeraka ovog automobila od 14 000 ukupno prodatih vozila prošle godine. Corvette s druge strane, je teško među najprodavanijim modelima, ali to je ono što vozi momak koji je napravio ovaj video. 

Možete da kupite Chevrolet na Islandu, ali su ograničeni na modele kao što je Spark, Cruze, ili Trax. Nekoliko primeraka Corvette je privatno uvezeno na Island. 

Na sreću, Sigfus B Sverrisson je imao volje da uveze ovaj primerak u zemlju. U pitanju je unuk uvoznika Volkswagena, Audija i Land Rovera za Island, od koga je nasledio ljubav prema automobilima. 

Njegov primerak je C3 iz 1982. godine, koji je oslobođen svih šljaštećih delova u čistoj beloj boji. Zaljubio se u američki sportski automobil dok je bio u poseti Americi kao dete. Pogledajte njegovo vozilo i čujte šta ima da kaže za Petrolicious.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group