Citroën Ami menja boju i uvodi nove verzije povodom četvrte godišnjice

Više slika

Više slika

Citroën Ami sada je dostupan u novoj boji Night Sepia, zamenjujući originalnu i dajući mu topliji, robusniji i nagrađujući izgled…

Pored toga, Citroën Ami asortiman evoluira spajanjem vrhunskih Tonic i Pop verzija u novu Peps verziju, koja kombinuje kontraste, grafike i koloritne naglaske, uz karakteristike koje olakšavaju svakodnevni život.

Za profesionalnu upotrebu, My Cargo Kit je novi pametni modul koji se nudi kao dodatak, zamenjujući Cargo verziju i omogućavajući praktičan i funkcionalan prostor za utovar, dok se može sklopiti kako bi se smestile dve osobe. Predstavljen u aprilu 2020. godine, Citroën Ami je dostigao preko 50.000 kupaca u 14 zemalja. Narudžbine za novi Ami asortiman biće otvorene prema tržištima između kraja maja i početka juna.

Nova boja: Night Sepia

Na četvrtu godišnjicu, Ami se pojavljuje u novoj boji karoserije, zamenjujući originalnu plavu nijansu koja će se primenjivati na čitav asortiman. Novi tamnosmeđi ton, nazvan Night Sepia, donosi prisutnost Ami modelu i potpuno novu ličnost. Ova tamnija nijansa, negde između smeđe i sive, pruža veću dubinu i kvalitet, dok se poigrava sa toplim i prirodnim tonalitetima. To je svestrana boja koja savršeno odgovara raznim nijansama i nalepnicama koje Ami može da ponudi.

Evolucija asortimana i uvođenje nove verzije, My Ami Peps

Citroën asortiman evoluira uvođenjem verzije My Ami Peps, vrhunske opcije koja kombinuje najbolje iz Pop i Tonic ponuda. Ova verzija upotpunjuje osnovni model Ami i srednje verzije My Ami Orange, Grey, ili Blue. Spolja, My Ami Peps je dinamična verzija Ami modela, spremna da se probija kroz saobraćaj dok podseća na mali sportski automobil. Peps verzija ima vrlo izražajan prednji kraj sa crnom grafičkom trakom ispod vetrobranskog stakla animiranom oštrim žutim horizontalnim nalepnicama, kao i crnim okvirima svetala.

Unutrašnjost My Ami Peps nudi sve standardne opreme koje olakšavaju svakodnevni život sa funkcionalnim dodacima poput držača za pametni telefon, mreža na vratima animiranih narandžastom trakom, centralne razdvojne mreže, žutog držača za torbu, tri narandžasta skladišna prostora. Unutrašnjost je takođe akcentovana sa dve trake za otvaranje i šavovima na podnim prostirkama u narandžastoj boji.

My Cargo Kit: Pametni modularni kit za neviđenu svestranost

Inspirisan profesionalcima i njihovim radnim metodama, Citroën je odlučio da evoluira svoju My Ami Cargo verziju u korist postprodajnog modularnog kita. Ovaj novi dodatak omogućava lako prebacivanje između optimizovanog prostora za utovar i mogućnosti da se smesti putnik, pružajući neuporedivu fleksibilnost. Kit se lako postavlja u nekoliko koraka. Prvi deo sastoji se od dva panela koji se vertikalno otvaraju da bi se razdvojio prostor vozača i putnika, sprečavajući da paket pređe na vozačevu stranu. Drugi deo sastoji se od četiri panela koji se otvaraju preko sedišta putnika, od naslona do podnožja, da bi se ponudila praktična površina za utovar koja štiti sedište.

My Cargo Kit omogućava lako punjenje različitih vrsta paketa u kontekstu dostave poslednje milje ili bilo koje druge aktivnosti. Njegov pristup je veoma jednostavan zahvaljujući uglu otvaranja vrata. Omogućava utovar do 200 litara ispod skladišne mreže, sa ukupnim volumenom od 340 litara kroz čitavo vozilo.

My Cargo Kit je idealno rešenje za podršku profesionalcima, nudeći im povećanu svestranost.

Narudžbine za novi Ami asortiman biće otvorene prema tržištima između kraja maja i početka juna.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group