Ćiribu ćiriba - pogledajte kako moćni Corvette model nestaje ispred policijskog vozila

Jedan vozač C7 generacije Chevrolet Corvette modela pokazao je koliko ova mašina ima snage, pobegavši policijskoj patroli u roku od nekoliko sekundi zakucavši pedalu gasa do patosa i nestajući iz vidokruga kao duh u magli...

Međutim, ovaj snimak definitivno skriva daleko veću priču i ne otkriva nam sve što se iza nje krije i kratki klip, nedavno postavljen na Instagram platformi, počinje sa policijskim kruzerom koji se približava moćnom sportskom automobilu na nekom putu u SAD.

Gotovo odmah nakon što je policijska patrola upalila rotaciona svetla, vozač Corvette modela odlučio je da nema smisla da se sa njima nateže, niti da se zaustavlja i umesto toga je išaltao brzine svog monstruma i zakucao pedalu gasa u patos, ubrzavajući potpuno neverovatno, nestajući u daljini.

Deluje kao da je policajac poželeo da održi Corvette model u vidokrugu, ali je ubrzo uvideo da njegov patrolni model nema dovoljno snage za to. Ne samo da je Corvette dokazano previše brz model za policajce, već je vozač ovog posebnog modela ugasio i svoja svetla u pokušaju da nestane. Gašenje farova predstavlja izuzetno opasan potez, dok kamera sa kontrolne table policijskog vozila dokazuje da je ovaj potez učinio automobil još neuočljivijim.

Po obimu i obliku zadnjeg krila Corvette modela, deluje kao da je ovde reč o ZR 1 seriji. Ukoliko to nije slučaj, onda je policija nabasala na Corvette Stingray verziju koja na njihovu, još veću žalost, poseduje dodatnu bust snagu iz svog V8 agregata, tako da pojedini superčardžer paketi sa duplim turbo punjenjem mogu bez problema preći cifru od 1.000 ks.

Ovo je još jedan dokaz da, baš kao i u mimu, američka policija može zaustaviti vozače Corvette modela jedino u slučaju ako im oni to dozvole.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group