Četiri modela iz Transformersa u paketu vrednom dva miliona dolara

Četiri najikoničnija automobila korišćena u Transformers franšizi predstavljena su na aukcijskoj prodaji u okviru kolekcije egzotičnih modela kompanije Curated...

Prvi automobil koji se može videti u ovoj kolekciji jeste legendarni Chevrolet Camaro iz 2010. godine, koji je startovao u Transformers: Dark of the Moon izdanju. Ova mašina kreirana je posebno za film od strane brenda General Motors i poseduje unikatne retrovizore, prepoznatljivu prednju stranu, veliki spliter, specijalno dizajniranu haubu i zadnje krilo. On je takođe predstavljen i na internacionalnom sajmu automobila New York International Auto Show te davne 2010. godine.

Pored njega dolazi i Mercedes-Benz SLS AMG koji je takođe predstavljen u Transformers: Dark of the Moon naslovu i ovaj automobil je originalno pozajmljen od novinarskog odeljenja kompanije Mercedes-Benz u SAD, gde je služio kao pres i izložbeni model. Tokom snimanja filma on je vožen od strane Rozi Hantington i opremljen je specijalno dizajniranim enterijerom.

Treći automobil iz ove kolekcije jeste teško modifikovani Ford Mustang Barricade policijski model, korišćen u Transformers: The Last Knight izdanju. On je ofarban u Deep Impact Blue nijansi sa unikatnom policijskom liverijom i poseduje funkcionalne detalje i unikatne aerodinamične elemente.

Poslednji, ali ne i najmanje važan, primerak ove serije jeste i Lamborghini Aventador iz 2014. godine koji se pojavio u Transformers: Age of Extinction nastavku. Automobil je specijalno kreiran za režisera Transformers naslova Majkla Beja i dolazi u specilanoj nijansi poznatijoj kao Grigio Ttans. Ova mašina vožena je manje od 3.200 kilometara, dok mu na registarskim tablicama stoji broj 1963, što je godina kada je osnovana kompanija Lamborghini.

Sva četiri automobila kupio je režiser Majkl Bej i deo su njegove lične kolekcije, ali ih je sada ponudio putem popularne aukcijske kuće u paketu po ceni od dva miliona dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group