Carice TC2 : električni automobil u retro stilu

Više slika

Više slika

Carice TC2 predstavlja sinonim za potpunu modernost u svetu električnih automobila!

Proizveden u Holandiji, TC2 je nova ikona sportskih električnih automobila, kao spoj klasičnog šarma s modernom tehnologijom. Ovaj automobil predstavlja pravo remek-delo dizajna, kombinujući estetiku srednjeg veka sa najsavremenijim inovacijama.

Ovaj elegantni i graciozni sportski automobil inspirisan je klasičnim Porsche modelima, ali se ističe svojom originalnošću. Kabriolet verzija, kompaktnog dizajna, zasniva se na proprcijama i linijama čuvenog Porsche 356 iz 1948. godine.

"TC2 je za nas umetnost na točkovima", ističu Nils van Dril i Ričard Holeman, osnivači kompanije Carice. "On predstavlja spoj elegancije, ekološke odgovornosti, fleksibilnosti i ručne izrade. To je automobil u svom najčistijem obliku, sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima. Povratak esenciji vožnje, s automobilom težine svega 630 kg i autonomijom preko 300 km, omogućava vam da uživate u vožnji svim čulima."

TC2 je rezultat holandske inovacije i zanatskog majstorstva. Carice, osnovana 2011. godine kao startap inicijativa, marljivo radi na razvoju novih automobila i proširivanju proizvodnih kapaciteta.

"Naša strast je stvaranje automobila koji donose radost ljudima", ističu Van Dril i Holeman.

TC2 je dostupan po ceni od 44.500 evra i biće proizveden u ograničenim serijama. Više informacija možete pronaći na: www.caricecars.com

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group