Bugatti predstavio specijalan auto za najmlađe fanove

Reč je o Bugatti Baby II mini automobilu koji je napravljen za decu...

Povodom 110. rođendana Bugatti kompanije, popularni luksuzni auto proizvođač odlučio je da razveseli i obraduje najmlađe vozače, pa je predstavio novu seriju Baby modela koji je namenjen deci. Novi Baby model u sebi sadrži mini motor koji omogućava deci da se upoznaju sa mehanikom i da steknu ljubav prema vožnji.

Međutim, Bugatti je ovoga puta napravio genijalno rešenje i omogučio da se u ovaj mini auto smeste i odrasli. Posebno korigovanje sedišta omogućava i odraslima da sednu u Baby model tako da mogu objašnjavati deci kako se vozi i iz prve ruke im pokazati kako se upravlja motornim vozilom.

Bugatti Baby 2 dizajniran je po uzoru na legendarni Type 35 model koji je prvi put predstavljen 1934. godine.Motor koji se nalazi u automobilu je minijaturni elektro motor koji poseduje dečiji mod od 1KW, gde se deca mogu voziti maksimalnom briznom od 20 km/h i mod za odrasle, gde se snaga motora povećava na 4KW i gde je maksimalna brzina povećana na 45km/h.

Unutar Baby modela biće smeštena standarna baterija od 1.8 kWh, ali će kupci moći da traže i jaču bateriju od 2.8 kWh koja će omogućiti da pređete 30 kilometara sa jednim punjenjem.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group