British Airways osvežio svoju business klasu

Više slika

Više slika

Mnoge avio-kompanije primetile su pad u korišćenju njihovih ultra luksuznih proizvoda prve klase, pa je zato fokus pomeren na biznis klasu…

Sa proširenjem rostera pogodnosti tokom leta, biznis klasa je sada postala najcenjenija. Tek skoro, British Airways kompanija objavila je da će njihova Club World kabina biznis klase proći kroz mejkover kasnije ove godine, kako bi se prilagodila svom širem telu u Airbus A350-1000 avionima. Nova kabina nazvana je Club Suite, a glavna razlika koju ćete primetiti jeste odsustvo smenjujućih sedišta koja gledaju napred i nazad, kakve smo mogli da vidimo u Club World kabinama postojeće flote.

Redovni putnici biznis klase ove kompanije primetiće dosta promena u njoj: 1-2-1 konfiguracija će biti jedna od njih, svako sedište će imati svoja vrata, pretvaraće se u krevet i posedovaće 40 posto više skladišnog prostora, uz umivaonik, ogledalo i video monitore od 18.5 inča.

Svako sedište pored prozora će biti okrenuto prema prozoru, dok će sedišta u sredini biti rotirana suprotno. British Airways kompanija angažovala je bečki ketering Do & Co kako bi kreirali uglađeni set menija tokom leta, dok je britanska kompanija, The White Company, dobila zadatak kreiranja nove posteljine.

Činjenica je da će putnici prve klase i dalje imati opciju premijum letova u postojećim avionima iz flote, ali ih novi A350-1000 modeli neće nuditi. Zapravo, u novim modelima aviona, u ponudi će biti 56 Club Suite sedišta, 56 World Traveller Plus (premijum ekonomska klasa) i 219 regularnih ekonomskih sedišta. Bonus za sve putnike će biti satelitski wi-fi signal.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group