Brabham BT62 je zver koju ćete lako ukrotiti

Više slika

Više slika

Brabham BT62 model trkačkog automobila dobio je brojne pohvale od svojih kupaca, zbog čega su mnogi od njih želeli još…

Tačnije, ljudi su želeli ulično legalnu verziju BT62 modela, a Brabham brend je odlučio da im izađe u susret. Britanska kompanija je na njihove zahteve odgovorila kompletom za konverziju, koji će dozvoliti postojećim i budućim vlasnicima da ovaj neverovatni i neobični superautomobil voze gde god požele.

Komplet će biti dostupan po ceni od 190.807 dolara, naravno bez cene automobila. Konverzija će se raditi u Ujedinjenom Kraljevstvu za evropsko tržište, dok postoje planovi za Australiju takođe, što znači da će za sada fanovi iz Sjedinjenih Američkih Država ostati bez ovog noviteta. Ono što znamo još je činjenica da će se konverzija obavljati pre registracije vozila, kako bi se dobila sva neophodna odobrenja.

Dodatne pogodnosti će biti integrisane u ulično legalni BT62, poput kompleta koji podiže prednju i zadnju osovinu i povećanog opsega zaključavanja upravljanja. Tu je takođe klima, bolji tapacirunzi i brave na vratima. Totalna kilaža modela će porasti za nekoliko kilograma, ali V8 5.4 litarski motor neće dobiti nikakve modifikacije, već će proizvoditi istih 700 konjskih snaga kao i ranije.

Ova kompanija svoj model nije dizajnirala sa idejom ulično legalnog vozila, ali kako je njihova poslovna politika okrenuta kupcima, pozitivno su odgovorili na zahteve svojih fanova. Prvi ulično legalni BT62 modeli će biti dostavljeni tokom leta ove godine.

 Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group