BMW završava seriju 8

Serija 8 se vraća na velika vrata, pošto bavarska kompanija raadi na konkurenciji za Mercedes S klase i Bentley Continental GT...

 

Novi model će stići 2020. godine, a BMW i dalje pokušava da odluči da li će ići sa klasičnim kupe oblikom sa dvoje vrata, uz kabriolet verziju, ili u formi kupea sa 4oro vrata. 

Ceo projekat je i dalje velika tajna u BMWu, ali izveštaji kažu da su dva predloga izgleda ovog modela već predata upravnom odboru i Heraldu Kruegeru i čeka se odluka. 

Nakon što BMW odluči kojim putem će da krene, nova serija 8 će biti prikazana kao koncept naredne godine, ili 2018. Jedan od razloga zašto BMW želi da proširi ponudu je uspeh Mercedesa i njegove S klase  na kineskom i američkom tržištu. 

BMW je prema svom istraživanju napravio računicu da Mercedes može da zaradi i do 30 000€ na svakom primerku S klase koji pridaju. Ovo znači da Mercedes već zarađuje skoro 1 milijardu € više na S klasi, nego BMW na seriji 7. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group