BMW predstavlja luksuzni bicikl

Više slika

Više slika

BMW je nedavno najavio novu saradnju sa vodećim italijanskim proizvođačem bicikala 3T kako bi predstavio poseban bicikl koji će BMW-ovim kupcima i mnogim drugim ljudima doneti „zadovoljstvo biciklizma“.

 Zapravo, oni planiraju da BMW-ovo „uživanje u vožnji“ pretvore u jednako dobro biciklističko iskustvo  sa zadivljujućim 3T BMW Urban Gravel Bike-om.

Modeliran po 3T-ovom vrlo popularnom modelu Exploro, ovaj bicikl spreman je da pobedi sve puteve, kombinovajući performanse, udobnost i najbolje materijale. Ova ultimativna biciklistička mašina na dva točka ima aerodinamični okvir od karbonskih vlakana, sa 3T aero ručkama od karbonskih vlakana koja su najlakša na svetu, jer im je težina svega 300 g.

Bicikl 3T Exploro BMW takođe je dobio nekoliko luksuznih detalja, poput kožnog Brooks sedišta, sa odgovarajućim Brooks kožnim hvataljkama, Shiman GRX menjačem sa 11 brzina, specijalno dizajniranim za vožnju po šljunku, novim ručnim kočnicama, takođe od Shimana i ultra lagane felcrum Racing 7 DB felne od aluminijuma koje su umotane u reverzibilne gume Schvalbe G-One Speed.

Dostupan u elegantnoj kombinaciji, sa potpuno belim okvirom ili sivim i plavim naglascima, ovaj bicikl će biti ponuđen kod odabranih BMW dilera i 3T Experience Centara - kada se konačno otvore. Ovaj bicikl će se prodavati po ceni od 5. 499 evra.

Foto:Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group