BMW M5 - Nezgoda pri 300km/h

Vozač BMW-a M5 F10 na Autobanu pri maksimalnoj brzini od oko 300km/h je izgubio kontrolu nad automobilom kada je krenuo da koči, da bi izbegao automobil koji se prestrojavao iz trake u traku. Vozač BMW-a M5 je izgubio kontrolu, odbio se od zaštitne ograde, pa se nekoliko puta prevrnuo na travi pored autoputa A81. Međutim, teško je primetiti automobil koji vam se približava brzinom od 300 km/h.

60-godišnji vozač, 20-godišnji putnik i pas su ozbiljno povređeni, ali su živi. Sudeći po ozbiljnosti oštećenja automobila, sve pohvale idu na račun bezbednosne tehnologije BMW M5 što niko nije poginuo.

Vozač automobila koji je isekao BMW M5 nije se zaustavio, već je odmah pobegao. BMW M6 i M3 koji se vide na slikama pripadaju sinovima vlasnika BMW-a M5, koji su putovali zajedno sa BMW-om M5 kada se nesreća dogodila. Jedan od sinova, videvši dim iz motora BMW M5 odmah nakon nesreće, sprečio je veću nesreću tako što je ugasio vatru aparatom za gašenje požara.

Svi mi ponekad zaboravimo koliko snage imaju naša vozila i koliku dovodimo sebe a i druge učesnike saobraćaja u opasnost. Jeste da su BMW-ova vozila jedna od najbezbednijih u svetu, ali svi mi smo i dalje ljudi, pa se možemo lako povrediti ili napraviti grešku u toku vožnje. Usporite i vozite pažljivo

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group