BMW M3 se zakucao u M4 u Ukrajini nakon neuspelog paljenja guma

Dva skupa BMW M automobila su pretrpela ozbiljna oštećenja i biće još skuplja za popravku...

Često se dešava da vozači moćnih sportskih automobila prave gluposti na automobilskim okupljanjima širom sveta. Bilo da osećaju potrebu da impresioniraju prisutne na ovim događajima ili jednostavno žele da se pokažu, vozači poput ovih često dovode u opasnost sebe i one oko sebe. Upravo to se dogodilo vozačima ova dva BMW M automobila u Ukrajini.

Snimak objavljen na Instagramu prikazuje zeleni BMW M4 Competition kako izvodi opsežan burnout u centru parkinga, sa prolaznicima i drugim vozilima u neposrednoj blizini. Odmah iza kupea se nalazi vozač sivog BMW M3, koji se sa nestrpljenjem pridružuje akciji, započinjući sopstveni burnout zajedno sa M4.

Da su vozači bili pažljiviji i svesniji svoje okoline, možda bi uspeli da izvedu ovaj podvig. Međutim, čini se da vozač M4 nije primetio veliki crni kamion koji je bio zaustavljen direktno ispred njih, što je izazvalo naglo kočenje kako bi se izbegao sudar.

Slično, vozač M3, verovatno ometan dimom iz guma, takođe nije uočio kamion i nije mogao brzo da reaguje nakon što je M4 naglo stao. Automobil sa četvora vrata završava udarajući u svog "brata" sa dvoje vrata, šokirajući sve prisutne na događaju. Bio je to prilično snažan udarac.

Prednja rešetka M3 je uništena, veliki deo branika je ulubljen, a hauba je ozbiljno savijena. Oštećenja na zadnjem delu M4 su takođe prilično ozbiljna. Značajna udubljenja su vidljive na gepeku i braniku. Karbonski zadnji difuzor je takođe zgnječen, a čini se da su bar dve izduvne cevi blago savijene.

Igraj glupe igre, osvoji glupe nagrade, zar ne?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babayaga (@babayaga_racing)

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group