Black Mamba - ultimativni Land Rover terenac

Više slika

Više slika

Project Black Mamba je baziran na Defender 110 modelu, koji je australijska vojska koristila 1980ih godina…

Iako vas ime Land Rover asocira na pogon 4x4, slavni britanski brend je u jednom trenutku svog postojanja proizvodio još veće modele. Sada, 6x6 model koji je brend kreirao tokom osamdesetih se vraća na scenu, zahvaljujući jedinstvenoj radionici iz Džordžije, a dostupan je za kupovinu.

Classic Overland daje SUV entuzijastima priliku da se dočepaju opasne, kompletno opremljene verzije Land Rover Defender 110 6x6 modela. Nazvan Project Black Mamba, ovaj ultra retki model Defendera je ostvarenje snova za sve osobe koje su ikada poželele da poseduju utilitarističko vozilo.

Originalno kreiran kao specijalističko vozilo za vojsku Australije tokom osamdesetih, Defender 110 6x6 se pokazao kao hit među svim ljubiteljima automobila, a kasnije je proizvođen za civile i druge vojske tokom kratkog vremenskog perioda. Ipak, ovaj Defender se nalazio u vatrogasnoj stanici u Južnoj Africi, gde je neverovatno dobro održavan tokom svog radnog veka.

Korišćen za prevoz velikih količina vode preko grubog terena, Black Mamba je već po svojoj urođenoj prirodi bio opak, pre nego što ga je Classic Overland propustio kroz šake. Ipak, pod njihovim nadzorom i uz veliku količinu stručnosti, vozilo je preneto na sasvim novi nivo. On sadrži snažni GM LS3 E-ROD L63 6.2 litarski V8 motor, koji može da proizvede 430 konjskih snaga. Druga unapređenja sadrže ojačanu suspenziju, nove točkove sa gumama za sve terene, rol kavez i specijalni izduvni sistem.

Classic Overland se nije fokusirao samo na performanse. 6x6 sportak je dobio zastrašujuću crnu estetiku, od glave do pete. To se preliva i u vozačku kabinu, koja je ulepšana sasvim crnom premijum kožom.

Classic Overland prodaje Black Mamba model, koji ima samo 48.000 kilometara na odometru, po ceni od 315.000 dolara. Kompanija je takođe voljna da ovaj SUV prilagodi vašem ukusu.

Lux Life

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group