Bisere pred svinje: MrBeast uništava Lamborghini modele tenkovima i velikim seckalicama

Ozloglašeni jutjuber poznat kao MrBeast, takođe poznat i kao Džejms Stiven Donaldson, ponovo je pokrenuo svoju mašinu za generisanje pregleda i ovoga puta je svoje interesovanje fokusirao na svet automobila...

Ovaj stvaralac sadržaja odlučio je da postavi Lamborghini Gallardo na dasku smrti i gurne ga u ogromnu seckalicu, ali ne samo to, već je još jedan nesrećni model digao u vazduh uz pomoć tenkova. Nekim ljudima je definitivno najbolje zabraniti pristup automobilima.

U nečemu što može biti opisano kao prekomerno bahat i besan snimak, jutjuber prelazi od jedne masivne eksplozije do druge, pre nego što nego što njegova zlodela protiv razjarenog bika kulminiraju. Međutim, naravno da ovakve stvari funkcionišu jer je nekoliko dana potom ovaj snimak viđen više od sedamdeset miliona puta.

Finalni segment ovog hiperaktivnog iživljavanja u okviru sadržaja sadrži proces uništavanja Lamborghini Gallardo modela, sudeći prema zadnjem krilu, a možda i Superleggera izdanja, u velikoj seckalici na otpadu.

Na ovu temu zaista nema više šta da se kaže, ali je jutjuber na kraju priznao da, kao što može biti viđeno u okviru praznog motornog prostora, automobil koji je završio u seckalici definitivno je otpisan. Šta je dovelo do toga da završi na otpadu jednostavno nije moguće reći, pošto ovom jutjuberu to definitivno nije ni važno.

U nečemu što se na kraju ispostavilo kao daleko napetija i ujedno daleko interesantnija scena, MrBeast je pretio da će uništiti drugi Gallardo tenkom, ukoliko drugi čovek imena Adam, ne uspe da ga zaštiti, ali ako u tome uspe, onda je moćni italijanski superautomobil njegov.

Adam je na raspolaganju imao 48 sati kako bi konstruisao odbrambenu strukturu, tako da je on odlučio da kreira nekoliko peskom ispunjenih zidova od bloka, između kojih su se nalazili natrpani automobili. Odbrambeni sistem ovog čoveka ispostavio se veoma dobrim kada je u pitanju odbijanje tenkovskih granata, što je bilo veoma korisno.

Ono što se ispotavilo kao poslednji genijalni potez u ovoj instalaciji jeste postavljanje nadzemnih bazena ispred italijanskog superautomobila. Ova poslednja linija odbrane odradila je izvanredan posao, hvatajući projektile pre nego što bi stigli do automobila, tako da je on na svu sreću spašen od potpunog uništenja.

Zašto i kako kada je u pitanju sve ovo, nikada nije objašnjeno, ali potraga za pregledima, oglašivačima i sponzorima specijalno je dizajnirana kako bi držala pažnju trinaestogodišnjaka sa prekomernim unosom šećera, između rundi međusobnog maltretiranja i iživljavanja u lobijima video igara, predstavlja upravo ono što čini ovaj četrnaestominutni video.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group