AMG GT R inspirisani bicikl košta više od Sandero modela

Više slika

Više slika

Mercedes-AMG proslavlja svoju pedesetu godišnjicu sa novim Rotwild R.S2 Limited Edition trkačkim biciklom koja predstavlja omaž sportskoj liniji GT R...

Za ovaj dvotočkaš se tvrdi da kombinuje najbolje iz trkačkog sveta na četiri i dva točka, uključujući vozačku dinamiku, laganu konstrukciju, dizajn i komfor, a bicikl je limitiran na samo pedeset primeraka, od koji je svaki procenjen na 7,109 evra.

Sama cena poseduje veliki značaj i predstavlja cifre vremena koje je postavio Mercedes-AMG GT R GTR na Nirnburg ringu, a ono je iznosilo tačno 7 minuta, 10,9 sekundi. Međutim, ovo nije jedini ključni aspekt ovde, iz razloga što ova bicikla poseduje ugrađeni ram koji se sastoji od mnogobrojnih ugljeničnih vlakana i komada, koji ciljaju ka smanjenju ukupne kilaže modela.

Štaviše, ovaj bicikl poseduje posebno oblikovano sedište koje vozaču omogućuje komfor na dužim vožnjama, dvadesetdevetoinčne karbonske točkove, omogućeno jako ubrzanje i poboljšani kočioni rejting, disk kočnice, menjač, kvačilo, lanac, kutiju sa brzinama i ostale karakteristike specijalno kreirane u fabrikama kompanije Shimano.

Tako da svima koji žele da poseduju komadić ovog savršenstva, odnosno karbonski zeleni trkački bicikl, moramo reći da njegova cena startuje sa istom cifrom kao i Dacia Sandero, odnosno nešto višom, jer je rumusnki model na nemačkom tržištu vredan svega 7.000 evra.

Sa druge strane, GT R automobil poseduje svoje zasluženo mesto u Mercedes-AMG GT opsegu, a sadrži najmoćniju motosport tehnologiju i razvijan je za jednu od najzahtevnijih trkačkih staza na svetu, Nurburgring Nordschleife.

Snaga jednog od najmoćnijih i verovatno najlepših modela na svetu dolazi iz četvorolitarskog V8 motora i zaustavlja se na 577 ks i 700 Nm obrtnog momenta. Zahvaljujući ovim ciframa performansi, ovaj automobil ubrzava do stotke iz mesta za samo 3,6 sekundi, pre nego što dostigne maksimalnih 318 km/h.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group