Bežao policiji 60 kilometara sa Legolend dozvolom i ostao bez benzina

Jedan mladić bežao je od policije pola sata, a nakon što su uspeli da ga stignu, on je kod sebe imao samo dečiju vozačku dozvolu iz Legolenda...

Dvadesetjednogodišnji muškarac kod sebe je imao samo Legolend dozvolu koja se dobija sa dve godine prilikom policijskog pretresa vozila u potrazi za nekom identifikacijom i posle jurnjave za njim od Londona do Kenta. Deci se ova dozvola daje nakon što odgledaju detaljan bezbednosni video i zatim se vozaju stazom u električnim Lego tematskim automobilima.

Praćen od strane policijskih snaga koje su koristile i helikopter gotovo šezdeset kilometara, ovaj mladić je konačno stignut kada je njegov Audi A1 ostao bez goriva. Vozač je pobegao iz jugoistočnog Londona nakon što je policija pokušala da ga zaustavi radi rutinske kontrole, preneo je Metro.

Zbog toga što je automobil uticao policijskim patrolama Kenta velikom brzinom, njima se priključio helikopter kako se vozilo ne bi izgubilo iz vida. Kako je Glen Voker, narednik u Nacionalnoj policijskoj vazdušnoj službi Londona, objasnio: „Držali smo automobil na oku sve vreme jer je on umicao velikim brzinama, navodeći policajce na zemlji do njegove konačne lokacije, osvetljujući čitav prostor moćnim Nitesun sistemom i održavajući konstantnu komunikaciju sa patrolnim automobilima“.

Međutim, nakon što je stigao do Minstera, primorskog grada smeštenog na Šepi ostrvu, dvadeset i jednu godinu star momak ostao je bez goriva i zaustavio se. Kako je policijski portparol izjavio: Tokom ranih jutarnjih časova krajem prošlog februara, policajci su pokušali da zaustave ovog mladića na A2 putu u Beksliju. On je praćen do Šepija i nakon što je ostao bez goriva zaustavio se u minsterskom Bel Farm Lejnu“.

Pored solidne količine kanabisa, policija je u automobilu takođe pronašla i Legolend igračku vozačku dozvolu prilikom pretresa. Policija Kenta iskoristila je Twiter kako bi podelila fotografije automobila, fiktivnu vozačku dozvolu i kesu sa marihuanom. Dvadesetjednogodišnji mladić pušten je uz kauciju do suđenja, koje će startovati 11. septembra ove godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group