Bespomoćni Cybertruck zaglavljen u reci

Serija loših odluka uhvaćena je kamerom...

Gotovo svakog dana pojavljuje se novi primer Tesla Cybertruck modela u nezgodnoj situaciji. Nekad je to previše mekana plaža, nekad grana koja zakači kamion na uzbrdici. Ovog puta, to je reka sa strmim obalama koja je zadržala srebrni kamion između svoje dve obale.

Nije jasno odakle tačno potiče ovaj snimak, ali se tvrdi da je iz kanjona Azula. Ono što je jasno jeste da reka ima strme obale sa obe strane i da je nekako vlasnik Cybertruck modela završio između njih. Od trenutka kada snimak počinje, kamion pokušava da pobegne.

Uprkos značajnom zamahu, kamion ne može da dobije dovoljno čvrsto držanje da bi izašao napred. Vozač zatim pokušava da se povuče unazad, sa još manje uspeha. Potom ponovo prebacuje u vožnju napred, prolazi kroz vodu, i završava sa otprilike istim napretkom kao i u prvom pokušaju. Ove neuspešni pokušaji ponavljaju se bar još jednom pre nego što snimak završi.

Prema rečima originalnog postera, kamion je na kraju odustao od pokušaja da se oslobodi i čekao pomoć koja je stigla u vidu Chevrolet Silverado kamiona, kaže snimatelj. Vozačevi postupci u ovom kratkom klipu deluju gotovo panično. Moguće je da je samo nekoliko metara nizvodno postojao lakši izlaz. Bez obzira na to, on je daleko od prvih vlasnika Cybertruck modela koji su se našli u čudnoj situaciji.

Tokom teških testiranja, videli smo da se delovi vešanja lome, dok se ovaj skupoceni automobil takođe mučio da se popne uz blago snežne brežuljke. Izgleda da dugo očekivano unapređenje za off-road vožnju ne može dovoljno brzo da stigne do vozača. Možda je potrebna i obuka o tome koje situacije treba izbegavati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group