Besna žena porodičnim BMW modelom uništila par egzotičnih automobila

Ferrari GTC4Lusso i Porsche 918 Spyder stradali su u Kini nakon što je na njih naleteo BMW 3-Series u podzemnoj garaži...

Prema lokalnim izvorima i lošim prevodima, moguće je zaključiti da se ovaj incident dogodio tokom četvrtog jula, nakon što su se muž i žena posvađali tokom vožnje i traženja parking mesta. Kako mediji navode, žena je sav svoj bes usmerila u bočnu stranu Ferrari GTC4Lusso modela, gurajući ga na beli Porsche 918 Spyder model, koji je potom nabijen na Mercedes-Benz E-Class.

Pre nego što je udarila u Ferrari, ova besna žena je porodičnim 3-Series modelom ogrebala još nekoliko parkiranih automobila i očešala par stubova u garaži, oštećujući njegov zadnji deo. Fotografije iz garaže jasno dokazuju da je zadnje krilo zajedno sa više od pola zadnjeg levog dela GTC4lusso superautomobila ostalo prilično zgužvano nakon udarca. Dodatno, jedan od točkova ovog Ferrari modela deluje kao da je pretrpeo štetu takođe.

U sumiranju štete, vredi napomenuti da Porsche 918 Spyder predstavlja najskuplji automobil za popravku, a posle njega je Ferrari koji je nabijen na njegovu stranu. Prednji deo 918 mašine odguran je na betonski stub, tako da će hibridni hiperautomobil najverovatnije zahtevati novo krilo, far i prednji branik. BMW R18 motocikl parkiran iza Porsche jedinice takođe deluje udareno, dok je veoma teško sa sigurnošću tvrditi koliku je štetu pretrpeo E-Class automobil smešten pored 981, iako deluje da je pretrpeo svega nekoliko ogrebotina i manjih ulubljenja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group