Bently redizajnirao ornament na haubi


Legendarni leteći Bently ornament na haubi dobio je redizajn ...

Kao i Rolss Royce, i Bently automobili su poznati po svojim ornamentima koji se izdižu iznad haube i koji naglašavaju da je reč o luksuznim limuzinama koje su danas postale sinonim za uživanje, biznis i novac. Flying B mascot ornament koristi se više od 90 godina i on generacijama krasi sve modele Bentley automobila.

Međutim, popularna auto kompanija, sada je odlučila da malo unapredi i modernizuje ovaj logo, kako bi uvela svoja vozila u novu eru automobilizma i kako bi jasno stavila do znanja da je spremna na promene i unapređenja.

Novi ornamet je još uvek sličan starom, ali sada sadrži zaobljenije ivice, novi dizajn krila i poseduje bolju teksturu i detalje, pa samim tim izgleda modernije i lepše. Bently je na odličan način iskoristio stari i prepoznatljivi dizajn koji se koristio skoro jedan vek, dao mu novi duh i učinio da vozila postanu svežija i lepša.

Iako je ovde reč o samo malom detajju, ornament na haubi je jedan od glavnih detalja ovih luksuznih automobila, tako da smo sigurni da će svi vozači biti oduševljeni kada budu videli ovu novinu.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group