Bentley Arnage limuzina sa vratima u stilu galebovih krila na zadnjoj strani

Bentley Arnage model u fabričkom stanju predstavlja ekstremno luksuzni automobil, ali ovaj posebni primerak koji vidite jeste nešto specijalnija varijanta nego obično...

Listovan na eBay platformi sa klasifikovanom cenom od 77.232,90 evra, ovaj tjunirani model pretvoren je u punokrvnu limuzinu. Iako pomisao na transformisanje skupocenog luksuznog sedan modela u produženu limuzinu može delovati potpuno pogrešno za većinu ljudi, krajnji rezultat ovog projekta krajnje je intrigantan.

Prodajna lista ističe da je ovaj Bentley registrovan na Beverli Hils i da je vožen svega 27.165 kilometara od kada je sišao sa trake. Dodatni detalji ne omogućuju uvid u proces koji je doveo do transformisanja ovog modela u limuzinu, ali je automobil sada finiširan u nijansi crvenog vina i postavljen je na komplet srebrno/narandžastih točkova.

Na zadnjoj strani, ova mašina sada poseduje vrata u stilu galebovih krila, iza kojih su jasno vidljivi mini bar, televizor, Berline nebo, dva reda sedišta okrenuta jedan ka drugom, obilje prostora za noge i luksuzni audio sistem. Gotovo svi paneli u enterijeru finiširani su u krem koži, a tu je čak i kamera sa pogledom na zadnju stranu.

Enterijerna svetla u više boja prisutna su svuda, dok većina posebnih funkcija može biti kontrolisana sa zadnje strane, ali i iz prednjeg putničkog segmenta, gde se takođe nalaze brojni novi dugmići i prekidači namenjeni kontrolisanju stvari kao što su osvetljenje, laser, radio i interkom.

Baš kao i svaki normalni Bentley Arnage, ovaj specijalni produženi model pokreće V8 agregat sa dva turbo-punjenja, zapremine 6,75 litara, koji je kao nov stvarao 397 ks i 835 Nm obrnog momenta. Prodavac ove limuzine ističe da se ovaj Bentley prodaje sa originalnom servisnom knjižicom, literaturom proizvođača i čistim izveštajem o saobraćajnim nesrećama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group