Balkanska MINIjada 2016

Više slika

Više slika

Delta Motors, zvanični uvoznik i distributer MINI automobila, i ove godine je bio jedan od glavnih pokrovitelja manifestacije Balkanska MINIjada koja je održana u Beogradu i na Srebrnom jezeru tokom proteklog vikenda (1-3 jul).

Manifestacija je okupila najveće ljubitelje i vlasnike MINI automobila iz deset zemalja (Slovenije, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Bugarske, Italije, Engleske, Kanade, Australije i Srbije). Tačno 73 MINIja, fabričkog izgleda, unikatnih ili modifikovanih po ukusu vlasnika, započeli su svoju avanturu posetom Muzeju istorije Jugoslavije, nastavili obilaskom zemunskog keja i okupljanjem ispred MINI prodajnog salona odakle se u popodnevnim satima krenulo put Srebrnog jezera.

Subota, glavni dan skupa, bila je rezervisana za uzbudljivu vožnju i obilazak Srebrnog jezera, dok je park u Velikom Gradištu  bio  odlican teren za igre bez granica: stoni fudbal, frizbi, boćanje. Pažnju svih generacija privukao je turnir u 1-2-3 poteznoj trci MINI autića po stazi iscrtanoj kredom.

Za pobednike u svim kategorijama MINI Srbija obezbedio je autentične MINI poklone, kojima su se posebno obradovali najmlađi učesnici MINIjade koji već sada pokazuju veliku ljubav prema MINI brendu.

Bila je ovo jedinstvena prilika da se na jednom mestu nađe veliki broj starih i novih MINI modela i da učesnici uživaju u druženju, razmeni iskustava i saveta za popravku i restauraciju, pričama o avanturama sa MINI automobilima i širenju MINI ljubavi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group