Baksuzni Tesla Model 3 izgoreo u požaru po povratku iz limarske radionice

Jedan vlasnik Tesla automobila pokupio je svog ljubimca iz autolimarske radionice a nedugo nakon što je krenuo put svoje kuće zvanično je postao Ghost Rider...

Oko deset minuta nakon napuštanja limarske radionice, vlasnik električnog vozila, Ali Hasan, primetio je dim koji se širi iz njegovog Model 3 automobila, a ubrzo potom, njegov ljubimac je postao spaljena ljuštura kraj puta.

Ovaj mali Model 3 imao je zaista buran život iza sebe. Pre dve godine bio je učesnik saobraćajke posle koje je čitav prednji deo oštećen. Sudeći prema postovima njegovog vlasnika, automobil je takođe ostao i bez zadnjeg branika, rubova i pretrpeo je štetu na šasiji u dubokoj vodi tokom avgusta 2022. godine. Na nesreću po njega, vatra je konačno pečatirala sudbinu ovog posebnog Tesla modela, ali je to ipak bilo veliko iznenađenje za njegovog vlasnika.

Uzrok požara je i dalje nepoznat, a uprkos tome što gospodin Hasan ne krivi ljude iz autolimarske radionice, on je ipak naveo pojedine korelacije. „Koliko ja znam, oni ništa nisu menjali osim senzora, branika i poklopca ispod automobila“, izjavio je vlasnik. On je kasnije obrazložio svoje viđenje stvari dosta temeljnije putem drugog komentara na društvenim mrežama.

„Bilo je senzora koje su menjali za koje sada vidim da idu na suvozačevu stranu, a tu je bio i poklopac ispod rebara na dnu šasije koji su takođe zamenili. Ne upirem prstom ni u koga u svakom slučaju, samo iznosim svoju teroiju zbog toga što je to moje jedino objašnjenje.“ Pojedini korisnici Facebook platforme izneli su svoje sumnje i naveli baterije kao razlog za buktinju, ali Hasan tvrdi da je baterijsko pakovanje već izuzeto kao mogući razlog požara.

Ovo može biti potkrepljeno činjenicom da su svi dosadašnji požari izazvani baterijama rezultirali time da automobil postane gomila pepela. Hasan je završio sa gotovo čitavim enterijerom uništenim i u velikom delu netaknutom karoserijom. Ovaj vlasnik je iz čitavog incidenta izašao nepovređen, iako je javljeno da je hospitalizovan zbog problema sa disanjem.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group