Baba usporava saobraćaj pomoću fena

Ova gospođa odlučila je da zaustavi vozače koji svakodnevno prekoračuju brzinu u blizini njenog doma...

Peti Baumgartner živi u mirnom i planinskom gradiću u Montani gde uživa u prelepoj prirodi sa porodicom i prijateljima. Međutim, mali put koji prolazi pored njhove kuće predstavlja animaciju mnogim vozačima koji tu voze velikim brzinama i tako ugrožavaju svoj,ali i tuđi život.

Peti je rekla da automobili koji prolaze pored njene kuće jure velikom brzinom i da mogu ugroziti njen život, ali i život njenih članova porodice, jer je put vrlo blizu dvorišta i da automobli koji jure lako mogu da slete i da nekog povrede.

Zato je ona odlučila da preduzme mere i da sama uspori saobraćaj. Ona je uzela običnu stolicu i stavila fen u ruke.Kada se automobili približe, oni momentalno usporavaju kada vide da Pet drži fen u ruci jer misle da je radar.

Ova metoda pokazala se vrlo uspešnom i policajci iz Montane bili su iznenađeni kada su saznali da se tako malim putevima vozi toliko brzo. Oni su obećali Peti da će postaviti pravi radar kako ona ne bi više morala da sedi i da sama usporava vozila.

Ova simpatična baka postala je pravi heroj u Americi, a vozači koji su prošli pored nje kažu da su mislili da je  stolici policajka sa pravim radarom.

Pogledajte klip:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group