Automobilske fore koje će vas oduševiti

Automobilske fore koje će vas oduševiti

Predstavljamo vam trikove koji će vam pomoći da se izborite sa vašim metalnim ljubimcem...

Ove genijalne fore će vam putovanje u automobilu učiniti mnogo prijatnijim i lepšim, a takođe ćete naučiti i neke trikove koji će vam pomoći pri održavanju vašeg vozila.

1. Dodatak za decu

Ako putujete sa decom, okačite na zadnji deo vozačevog ili suvozačevog sedišta platneni držač za kupatilo. Znate ono gde se drže četke, makaze, šamponi i slično. To možete iskoristiti kao sjajan dodatak u kojem ćete držati dečiji pribor, njihvu hranu i sokove. Najbolje od svega je što će vam sve to uvek biti pri ruci.

2. Ohladite ugrejan auto za par sekudni

Ako je vaš automobil na suncu ceo dan, to znači da je u njemu temperatura neverovatno visoka. Auto možete ohladiti tako što ćete otvortiri prozor na vozačevim vratima, a suvozačeva vrata ćete otvarati i zatvarati. Tako ćete napraviti promaju koja će zameniti topli unutrašnji vazduh.

3. Lak za nokte protiv ogrebotina

Bezbojni lak za nokte može prekriti neke ogrebotine na farbi. Lak će popuniti ogrebotine i njegov sjaj će učiniti da se ta ogrebotina spoji sa ostatkom automobila.

4. Kako da se otarasite starih nalepnica

Ako imate nalepnice na automobilu koje želite da skinete, koristite fen ili novine potopljene u toploj vodi. Toplota će učiniti da lepak popusti, pa će se nalepnice lako skinuti.

5. Zamrznuta brava

Ako imate problema sa zamrznutom bravom, koristite antibakterijski gel. Nanesite malo na bravu i na ključ. Pošto gel sadrži alkohol, on će pomoći da se led u bravi brzo odledi.

6. Jednostavni držač za telefon

Samo uzmite rastegljivu gumicu i provucite je oko jednog rebra na ventilaciji automobila. Telefon zatim provucite kroz gumicu i on će biti pričvršćen na tom mestu.

7. Za one koji ne znaju da se parkiraju

AKo ste početnik i ne znate da se uparkirate u garažu, mi vam nudimo sjajno rešenje. Zakačite tenisku lopticu za plafon i namestite je da vam dodiruje staklo (šoferšajbnu) tačno tada kada ste se pravilno uparkirali. Sledeći put kada budet ulazili u garažu samo treba da vozite dok vam staklo ne dodirne lopticu.

8. Poliranje farova

Pasta za zube je odlična kao polir pasta za farove. Jednostavno utrljajte pastu na far, a zatim isperite vodom i dobro uglancajte.

9. Zaštitite vrata od grebanja

Ako imate usku garažu u kojoj uvek udarate vratima, jednostavno na unutrašnje zidove garaže zalepite lajsne od pene ili nekog drugog mekanog materijala. Sledeći put kada budete prislonili vrata, neće biti ogrebotina.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group