Audi zaštitio SQ2, SQ4, Q9 i f-tron

Prema navodima izvor Audi je predao zahtev za registraciju, odnosno zaštitu nekoliko imena, tj. naziva za svoje potencijalne buduće modele. Konkretnije reč je o nazivima SQ2, SQ4, Q9 i f-tron... 

 Naziv SQ2 može nositi samo S verzija već duže vreme očekivanog modela Q2 (na slici: konceptni Crosslane Coupe - za mnoge najava modela Q2), a isto važi i za SQ4, dakle snažniju verziju modela Q4. U osnovi oba modela bi trebala da slede filozofiju SQ5. 

Zaštita imena Q9 nam kaže da u Audiju barem razmišljaju o lansiranju još većeg SUV-a, koji bi se u ponudi Ingolstadtskog proizvođača smestio iznad Q7. 

Na kraju tu je i f-tron, koji bi po logici e-tron modela, trebao da najavi dolazak Audija pokretanog gorivnim ćelijama (eng. fuel-cell). Za sada nema nikakvih konkretnijih informacija o njemu, ali već neko vreme se mogu čuti glasine o verziji modela A7 pokretanog gorivnim ćelijama.

O.R.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group