Audi će predstaviti novi A5 u svojoj kući

Sedište Audija u Ingolstadt-u će biti mesto gde će biti predstavljena druga generacija A5 modela...

 

Kako bi obeležili ovaj događaj, grupa mađarskih umetnika "Maxin10sity", će predstaviti 3D light show, šest večeri za redom. Počeće 25. maja ispred zgrade Audi Foruma, uz pomoć 55 projektora, koji će prikazivati fotografije, puštati muziku i praviti spoj svega toga uz mnoštvo boja i specijalnih efekata.

Odgovoran za zabavu će biti Munich DJ, koji će puštati elektronsku muziku, dok će naredni dani biti okrenuti klasičnim automobilima koje će predstaviti Audi Owners Club na trgu, a biće održan i festival kratkometražnog filma "20min|max". Hranu će obezbediti nekoliko kamiona, a specijalna izložba će se održati u Audijevom muzeju, gde će biti prikazano 12 kupea. 

"Ovo umetničko iskustvo je znak zahvalnosti za radnike Audija i ljude iz Ingolstadta. Ovde smo razvili novi Audi A5 kupe, ovde ćemo ga praviti, pa je dobro da ga ovde i predstavimo, kao novu ikonu dizajna po prvi put, 2. juna", rekao je direktor komunikacija Audija, Toni Melfi. 

Novi A5 kupe će se suprotstaviti modelima kao što su Mercedes-Benz C-Class, BMW 4-Series i Cadillac ATS. Osnova će mu biti ista MLB platforma kao kod A4 modela i imaće isti pogon. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group